Swarm hesap silme nasıl yapılır? İşte kalıcı hesap kapatma adımları!

Avatar of admin@teknodate.com
1609940768 Swarm hesap silme nasil yapilir Iste kalici hesap kapatma adimlari

İlk yıllarda Foursquare ismiyle hizmet veren yer bildirim uygulaması, sonrasında isim değişikliği yaparak uygulamanın adını Swarm olarak belirlemiştir. Swarm kullanıcıları, uygulama yardımıyla yer bildirimi yapabilir yada arkadaşlarının ne kadar uzaklıkta olduklarını görebilirler. Swarm, yer bildirimi yaptıktan sonrasında insanların birbirleriyle iletişime geçerek buluşmalarını elde eden bir uygulamadır. İlk olarak 2014 senesinde kullanılan uygulama, uzun bir süre en popüler uygulamalardan biri olmayı başarmış sadece günümüzün değişen teknolojisinde insanların gereksinimlerini karşılamadığı için kullanım oranında büyük bir azalma yaşanmıştır. Bununla beraber birçok kullanıcı Swarm hesap silme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyor. Bu yazımızda, adım adım Swarm hesap kapatma işlemini sizler için listeledik…

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Oldukça meşhur bir toplumsal medya uygulaması olan Swarm, kullanıcılarının gereksinimlerini yeteri düzeyde karşılamadığı için günümüzde popülerliğini yitirmiş durumda. Kişisel verileri saklı tutan uygulamada, kullanıcılar Swarm hesabını silme işleminin yollarını arıyor. Peki, Swarm’da hesap kapatma nasıl yapılır? Swarm hesabını dondurmak mümkün müdür?

  • Ilk olarak altını çizmeliyiz ki; Swarm hesabını mobil cihaza yada tablete yüklü olan uygulama üstünden gerçekleştirmek mümkün değil. Swarm hesabını bilgisayar yada cep telefonu kullanarak kolaylıkla silebilirsiniz. Yapmanız ihtiyaç duyulan; bilgisayar yada cep telefonunuzdaki herhangi bir tarayıcıdan Foursquare’in resmi sayfasına giriş yaparak uygulamada oturum açmanızdır.
  • Swarm hesabını kalıcı olarak silme linki için TIKLAYINIZ!
  • Foursquare’e ilişik olan sayfada, Swarm uygulamasında kullandığınız kullanıcı adı ve şifreniz ile beraber oturum açabilirsiniz.

Görsel 2

  • Swarm hesap silme linkine tıkladıktan sonrasında oluşturulan sayfada “Foursquare ve Swarm’dan niçin ayrılıyorsun?” sorusunu istediğiniz seçeneği seçerek cevaplandırın.

Görsel 3

  • Ondan sonra sayfanın sol altında bulunan “Delete Account (Hesabı Sil)” butonuna tıklayarak hesabınızı silin.

Görsel 4

  • Son olarak oluşturulan ufak penceredeki kutuya hesap şifrenizi girerek “Confirm (Onayla)” butonunu tıklayın.
  • Görsel 5

Swarm uygulamasına, Facebook hesabını kullanarak bağlantı kuran kişiler, “Delete Account (Hesabı Sil)” butonunu göremezler. Bu durumda, Swarm hesabını kalıcı olarak silmek isteyen kullanıcılar, yeni bir gizyazı belirleyerek hesap silme işlemine devam etmelidirler.

Swarm Uygulamasında Hesap Dondurma İşlemi Yapmak Mümkün Mü?

Eğer Swarm uygulamasını kullanmak istemiyorsanız yapabileceğiniz tek işlem bulunuyor. O da hesabınızı kalıcı olarak silmek. Öteki toplumsal medya uygulamalarının aksine Swarm uygulamasında “Hesabını Dondur” benzer biçimde bir seçenek bulunmuyor. Normal olarak, hesabınızı etken bırakarak kullanıma ara verebilir ve istediğiniz süre uygulamaya geri dönüş yapabilirsiniz. Sadece hesabınız silinmediği taktirde insanoğlu sizi görmeye devam eder.

Kalıcı Olarak Swarm Hesap Silme İşleminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Eğer Swarm hesabınızı kalıcı olarak silmek istiyorsanız, bu işlemi cep telefonu yada tablete yüklediğiniz Swarm uygulaması üstünden yapamazsınız. Uygulamadaki hesabınızı yalnızca Foursquare’in internet sayfasına giriş yaparak silebilirsiniz. Kalıcı hesap silme işlemini cep telefonu yada bilgisayarınızdaki bir tarayıcı ile Foursquare hesap silme sayfasına giriş yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Swarm uygulamasını, Facebook hesabınız ile bağlantı kurarak kullanıyorsanız; kalıcı hesap silme işlemini yaparken hata ile karşılaşabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz Swarm hesap silme işleminin son adımındaki “Delete Account (Hesabı Sil)” butonunu göremiyorsanız, öncelikli olarak bir gizyazı belirlemeniz gerekecektir. Çoğu zaman, Facebook hesabı ile uygulamayı kullananlar bu sorunla karşılaşır. Swarm uygulamasında yeni bir gizyazı belirleyerek kalıcı hesap silme işlemine devam edilebilir.

Öteki toplumsal medya platformları, kalıcı hesap silme işleminden sonrasında belirli bir süre için silinen hesabı askıya alır. Eğer kullanıcı, verilen sürede önceki hesap detayları ile uygulamaya giriş yapmayı denerse, hesabı yeniden etken hale gelir. Öteki uygulamaların aksine Swarm’da bu şekilde bir durum söz mevzusu değildir. Eğer Swarm hesap silme işlemini bir kere tamamladıysanız, hesabınızı yeniden kullanmanız mümkün değildir.

Hesap silme işleminden sonrasında Swarm uygulamasını tekrardan kullanmak isterseniz; eski mail adresinizi kullanarak kayıt olabilir sadece eski kullanıcı adını kullanamazsınız.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
PARTNER Yılın aşk bombası! Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir itirafı Senenin aşk bombası! Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir itirafı
AnTuTu listeledi: İşte en iyi orta seviye Android telefonlar!AnTuTu listeledi: İşte en iyi orta düzey Android telefonlar!
Berat Kandili'nin önemi nedir?Berat Kandili’nin önemi nedir?
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Previous Post
1609940164 Pubg hesap silme nasil yapilir Iste kalici hesap kapatma adimlari

Pubg hesap silme nasıl yapılır? İşte kalıcı hesap kapatma adımları!

Next Post
1609940962 Foursquare hesap silme nasil yapilir Iste kalici hesap kapatma adimlari

Foursquare hesap silme nasıl yapılır? İşte kalıcı hesap kapatma adımları!

Related Posts